Reviews ⋆ Jaco den Boer, Vlonderbouw, Houtbouw, Tuinaanleg, Straatwerk
16014
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16014,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Reviews

14-09-2017

 

Jaco heeft voor ons De eerder geplaatste tuinkamer van glazen schuifwanden voorzien. Nu kunnen de gasten van `schuur op de hei’ en wij veel vaker en van de tuinkamer genieten; een perfecte oplossing! Zoals altijd kwam Jaco met een goed ontwerp en een aantrekkelijke offerte. Alle materialen werden keurig op tijd geleverd en de klus werd snel geklaard. Kortom: een mooie oplossing voor een goede prijs en fijne service, complimenten!

 

Erik & Loes

24-06-2017

Met weinig ruimte in zijn agenda en een flinke klus voor de boeg heeft Jaco snel geschakeld en een professionele ploeg op de been gebracht. Daardoor was onze oprit in korte tijd aangelegd. Wij zijn blij met zijn adviezen over waterafloop en het overbruggen van hoogteverschillen.  Het is allemaal erg mooi geworden en willen Jaco zeker aanbevelen.

 

Sonja & Harry

 

02-06-2017

Geeft goed advies en denkt met zijn klanten mee. Ook restpunten zijn goed opgelost. Ons nieuwe tegelterras met borderbakken is erg mooi geworden. Met een stukje kunstgras voor onze kleine om te spelen. De oude schutting is weer als nieuw en ziet er moderner uit door de zwarte gepotdekselde planken die er overheen zijn gezet. De gammele schuttingdeur is vervangen door een stevige nieuwe. De rest van de tuin hebben we zelf aangepakt met een loungeset, zweefparasol, vlonder en opbergschuurtje. De tuin oogt nu veel minder rommelig. Het blijft ons verbazen dat er toch nog zoveel mogelijk was in een relatief kleine tuin.

Al met al een succes, het is nu heerlijk zitten in onze nieuwe tuin!

We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

 

Wilco Van den Top Sanders

19-01-2017

Jaco heeft ons prima geholpen met het vervangen van onze veranda-vloer: de naaldhouten planken waren superglad en begonnen heel erg te splinteren. Omdat wij geen tropisch hardhout wilden, is Jaco gaan zoeken en vond een duurzaam alternatief: bamboe. Wij zijn erg tevreden.

 

H. van Vliet

04-01-2017

 

 

Hierbij willen wij je hartelijk danken voor de fijne samenwerking bij het ontwerpen en aanleggen van onze tuin. Ook voor je frisse blik en ideen waardoor ons nieuwe chalet binnen en mum van tijd een prachtige tuin inclusief beplanting, omheining en bijpassende veranda heeft gekregen.

Het idee om de berging op de andere hoek in de tuin te plaatsen met daar aan vast het terras was een gouden greep van je. We zitten nu altijd heerlijk in de zon in de ochtend op de ruime veranda en in de middag op het terras heerlijk!

Wij zullen je bij iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

 

Martijn,  Eveline en Tijmen

Camping Samoza te Vierhouten

 

 

Review plaatsen

Laat hieronder uw beoordeling achter.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Bericht

Brinkgreverweg 24, 8161 NW Epe, M 06 – 13 40 69 64, E info@jacodenboer.nl